همه چیز درباره ادامه مذاکرات احتمالی ایران با آمریکا | دیپلماسی در گرو منافع ملی حفاظت از اتحاد ملی، مأموریت اهل قلم و کلام نظامیان صهیونیست باز هم شکار القسام شدند + ویدئو پزشکیان موافقت‌نامه انتقال محکومان میان ایران و ونزوئلا را ابلاغ کرد واکنش ریاست معنوی دروزی‌ها در سوریه درباره آتش‌بس فراگیر پوشاندن صورت در کرانه باختری ممنوع شد ویدئو | اعترافات شخصی که عکس و لوکیشن بیمارستان فارابی کرمانشاه را برای هدف قرار دادن به عوامل رژیم اسرائیل ارسال کرده بود کمیسیون امنیت ملی درباره مکانیسم ماشه، ۳۱ تیرماه جلسه برگزار خواهد کرد پاکستان: آمریکا بزرگ‌ترین شریک تجاری ماست اولین واکنش آرژانتین به وحشی‌گری رژیم صهیونیستی در غزه! گفت‌وگوی تلفنی دبیران شورای عالی امنیت ملی ایران و ارمنستان درباره تحولات منطقه‌ای نارسایی مزمن وریدی که ترامپ به آن مبتلا شده چیست؟ ائتلاف بی‌سابقه ۱۲ کشور برای تحریم رژیم کودک‌کش اسرائیل معاون رئیس جمهور: ایجاد ۵۰۰ هزار فرصت شغلی در روستا‌ها ضروری است دستور دادستان در مورد نظارت بر بازار کالا‌های اساسی | افزایش قیمت برنج قابل قبول نیست رژیم صهیونیستی، متهم اصلی حملات پهپادی در عراق دولت جولانی اعلام آتش‌بس کرد (۲۸ تیر ۱۴۰۴) صدور کیفرخواست برای مصطفی کواکبیان بابت اظهارات غیرمستند درباره کاترین شکدم عضو کمیسیون اقتصادی مجلس: تزریق منابع مالی علاج بازار بورس نیست عضو کمیسیون اجتماعی مجلس: در اخراج اتباع افغانستانی، نمی‌توانیم هم‌زبانی و مناسبات فرهنگی‌مان را فراموش کنیم نماینده مجلس: فعال‌سازی مکانیسم ماشه وضعیت را برای اروپایی‌ها بدتر می‌کند استاندار خراسان رضوی: اصلاح آیین‌نامه‌های اجرایی با مشارکت بخش خصوصی در دستور کار استان است واکنش محسن رضایی به تحولات سوریه | اعراب، بیدار شوید! ضرورت تعیین تکلیف لایحه سازمان ملی مهاجرت | برخی نمایندگان مجلس پیشنهاد بررسی لایحه در قالب اصل ۸۵ قانون اساسی را مطرح کرده‌اند شورای نگهبان میان‌دار اسلامیت و قانون‌گرایی وسایل نقلیه فرسوده یکی از دلایل اصلی ناترازی بنزین در کشور است پارلمان روسیه: فعالیت واتساپ در فضای دیجیتال روسیه نقض امنیت ملی است
سرخط خبرها

سفر تحقیقاتی ۱۲ دانشجوی اندونزیایی به ایران| تصویر ایرانیان در بین مسیحیان جهان چگونه است؟

  • کد خبر: ۳۰۸۹۴۲
  • ۱۵ دی ۱۴۰۳ - ۲۳:۵۲
سفر تحقیقاتی ۱۲ دانشجوی اندونزیایی به ایران| تصویر ایرانیان در بین مسیحیان جهان چگونه است؟
سفر علمی و تحقیقاتی دانشجویان اندونزیایی به ایران و تصویر قابل احترام و قابل اعتماد جمهوری اسلامی ایران در بین مسیحیان از نگاه رهبر کاتولیک‌های غنا، از جمله رویدادهای حوزه دیپلماسی فرهنگی است.

به گزارش شهرآرانیوز، با همکاری رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در اندونزی، ۱۲ تن از دانشجویان اندونزی از دانشگاه‌های این کشور به ایران سفر می‌کنند.

محمدرضا ابراهیمی رایزن فرهنگی ایران در اندونزی گفت: سفر‌های علمی و بازدید‌های میدانی جزء لاینفک برنامه‌های گروه‌های آموزشی و دانشگاهی در سرتاسر جهان محسوب می‌شود.

وی افزود: ایران با داشتن جاذبه‌های گردشگری (تاریخی، مذهبی، طبیعی) و علمی هنوز نتوانسته است به سهم مناسب خود در بازار گردشگری و علمی درجهان دست یابد و این امر سبب شده است تا برخی از معضلات اقتصادی - اجتماعی کشور که می‌تواند با توسعه علمی و گردشگری مرتفع گردد، همچنان پابرجا بماند.

ابراهیمی تصریح کرد: براساس سند مبادلات فرهنگی دو کشور که به امضای مقامات دو کشور در سنوات گذشته رسیده، تبادل استاد و دانشجو و آشنایی با ظرفیت‌های علمی دو کشور یکی از بند‌های این سند است.

رایزن فرهنگی کشورمان خاطرنشان کرد: ۱۲ دانشجو از دانشگاه‌های مختلف اندونزی در این اردوی علمی و فرهنگی حضور خواهند داشت که از اهداف مهم این سفر آشنایی با ظرفیت‌های علمی و جذب دانشجویان خواهد بود.

وی با بیان اینکه این دانشجویان به عنوان سفیران علمی در معرفی ایران به کشور اندونزی مهمترین نقش را خواهند داشت، افزود: دانشگاه‌های تهران، دانشگاه آزاد اسلامی، پیام نور، علامه طباطبایی، الزهرا (س) تهران، شهید بهشتی، حکیم سبزواری و بنیاد سعدی مقصد دانشجویان اندونزیایی خواهد بود.

ابراهیمی ادامه داد: بازدید از مراکز علمی و فرهنگی، پارک‌های علم و فناوری و حضور در شهر‌های مختلف بخش دیگری از سفرعلمی و تحقیقاتی دانشجویان اندونزی به ایران خواهد بود.

این سفر علمی و تحقیقاتی دانشجویان اندونزیایی با همکاری و مشارکت اداره‌کل همکاری‌های علمی و دانشگاهی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، دانشگاه‌های تهران و برخی شهرستان‌ها، تقریب مذاهب اسلامی، بنیاد سعدی و نمایندگی فرهنگی کشورمان در اندونزی خواهد بود.

تصویر ایران در میان مسیحیان قابل احترام و اعتماد است

به مناسبت فرارسیدن سال نو میلادی، امیر حشمتی رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در غنا و اسقف اعظم جان بوناوچر کوفی رهبر کاتولیک‌های غنا دیدار کردند.

حشمتی مواضع رهبر کاتولیک‌های غنا در موضوع نهاد خانواده و نیز لزوم همزیستی مسالمت آمیز ادیان و اقوام در این کشور را قابل تقدیر دانست.

سفر تحقیقاتی ۱۲ دانشجوی اندونزیایی به ایران| تصویر ایرانان در بین مسیحیان جهان چگونه است؟

رایزن فرهنگی ایران در آکرا، گفت‌و‌گو‌های دینی را فرصتی کم‌نظیر برای گشایش پنجره‌های جدید به منظور پاسخ معنادار به دغدغه‌های جهان امروز خواند و از اسقف اعظم برای سفر به ایران دعوت کرد.

در ادامه این دیدار، رهبر کاتولیک‌های غنا نیز، تصویر ایران در میان مسیحیان غنا را قابل احترام و اعتماد دانست و گفت: آماده‌ام در نزدیکترین زمان به ایران سفر کنم و ضمن ملاقات با اندیشمندان دینی، از اماکن فرهنگی و مذهبی این کشور اسلامی بازدید کنم.

وی تبادل ایده‌ها و درک متقابل را ماحصل گفت‌و‌گو‌های دینی عنوان کرد و بر ضرورت نزدیکی میان دو ملت ایران و غنا تاکید داشت.

اسقف اعظم جان بوناوچر کوفی، وجود همزیستی مسالمت آمیز در غنا را نشانه غالب بودن فرهنگ گفت‌و‌گو در این کشور دانست و ابراز امیدواری کرد تا با آغاز گفت‌و‌گو‌های دینی میان ایران و غنا، شناخت دو کشور از یکدیگر افزایش یابد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->