واکنش شدیداللحن عربستان به پیشنهاد تشکیل فلسطین در خاک سرزمین سعودی فرمانده نیروی دریایی پاکستان از ناوشکن نیروی دریایی ارتش ایران بازدید کرد (۲۱ بهمن ۱۴۰۳) دعوت سپاه امام رضا(ع) از مردم برای شرکت در جشن انقلاب عراقچی: کوچاندن اجباری مردم غزه اجرای نقشه استعماری محو فلسطین است سازمان همکاری اسلامی اظهارات اخیر ترامپ درمورد غزه را محکوم کرد (۲۰ بهمن ۱۴۰۳) رئیس مجلس ترکیه: زمین فلسطینی‌ها قابل فروش به ترامپ نیست! اجرای آزمایشی طرح فوریت‌های اداری در یکی از استان‌های کشور پاسخ سخنگوی دولت به شایعه استعفای رئیس‌جمهور عراقچی: هرگز از موضع ضعف پای میز مذاکره نمی‌رویم دفن مهدی حاج محمد در قبر یک استقلالی دیگر | بهشت زهرا(س) توضیح داد قالیباف: طوفان‌الاقصی نقطه عطفی برای تغییر سرنوشت تاریخ بود پزشکیان: کشور‌های اسلامی با کمک هم می‌توانند غزه را دوباره آباد کنند راهپیمایی ۲۲بهمن در مشهد از میدان ۱۵ خرداد به سمت حرم امام‌رضا(ع) برگزار می‌شود صدراعظم آلمان خواستار تشکیل کشور مستقل فلسطینی شد انگلیس خواهان اجرای کامل توافق آتش‌بس در غزه شد کابینه جدید لبنان رسما تشکیل شد (۲۰ بهمن ۱۴۰۳) تعلیق یک فرمان جنجالی دیگر ترامپ سخنگوی دولت: مذاکرات با کشور‌های اروپایی ادامه دارد آیا افغانستان برای آسیای مرکزی تهدید است؟ صهیونیست‌ها خانه‌های لبنانی‌ها را در عدیسه آتش زدند (۲۰ بهمن ۱۴۰۳) شمار شهدای غزه از مرز ۴۸ هزار نفر گذشت (۲۰ بهمن ۱۴۰۳) کشته‌شدن ۴ سوری بر اثر انفجار مین در شرق حلب (۲۰ بهمن ۱۴۰۳) دبیر ستاد حقوق بشر جمهوری اسلامی ایران منصوب شد (۲۰ بهمن ۱۴۰۳) کارخانه احیای مستقیم شماره ۲ شرکت جهان فولاد سیرجان با حضور پزشکیان افتتاح شد بروجردی: مسائل و منافع ملی خود را به دور از آمریکا به پیش می‌بریم رئیس و اعضای شورای رهبری حماس با قالیباف دیدار کردند (۲۰ بهمن ۱۴۰۳) + تصاویر شکایت ۱۹ دادستان آمریکایی از ترامپ به دلیل دسترسی کارمندان تیم ایلان ماسک به اطلاعات محرمانه آزادی ۳ اسیر صهیونیست دیگر توسط حماس (۲۰ بهمن ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

سفر تحقیقاتی ۱۲ دانشجوی اندونزیایی به ایران| تصویر ایرانیان در بین مسیحیان جهان چگونه است؟

  • کد خبر: ۳۰۸۹۴۲
  • ۱۵ دی ۱۴۰۳ - ۲۳:۵۲
سفر تحقیقاتی ۱۲ دانشجوی اندونزیایی به ایران| تصویر ایرانیان در بین مسیحیان جهان چگونه است؟
سفر علمی و تحقیقاتی دانشجویان اندونزیایی به ایران و تصویر قابل احترام و قابل اعتماد جمهوری اسلامی ایران در بین مسیحیان از نگاه رهبر کاتولیک‌های غنا، از جمله رویدادهای حوزه دیپلماسی فرهنگی است.

به گزارش شهرآرانیوز، با همکاری رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در اندونزی، ۱۲ تن از دانشجویان اندونزی از دانشگاه‌های این کشور به ایران سفر می‌کنند.

محمدرضا ابراهیمی رایزن فرهنگی ایران در اندونزی گفت: سفر‌های علمی و بازدید‌های میدانی جزء لاینفک برنامه‌های گروه‌های آموزشی و دانشگاهی در سرتاسر جهان محسوب می‌شود.

وی افزود: ایران با داشتن جاذبه‌های گردشگری (تاریخی، مذهبی، طبیعی) و علمی هنوز نتوانسته است به سهم مناسب خود در بازار گردشگری و علمی درجهان دست یابد و این امر سبب شده است تا برخی از معضلات اقتصادی - اجتماعی کشور که می‌تواند با توسعه علمی و گردشگری مرتفع گردد، همچنان پابرجا بماند.

ابراهیمی تصریح کرد: براساس سند مبادلات فرهنگی دو کشور که به امضای مقامات دو کشور در سنوات گذشته رسیده، تبادل استاد و دانشجو و آشنایی با ظرفیت‌های علمی دو کشور یکی از بند‌های این سند است.

رایزن فرهنگی کشورمان خاطرنشان کرد: ۱۲ دانشجو از دانشگاه‌های مختلف اندونزی در این اردوی علمی و فرهنگی حضور خواهند داشت که از اهداف مهم این سفر آشنایی با ظرفیت‌های علمی و جذب دانشجویان خواهد بود.

وی با بیان اینکه این دانشجویان به عنوان سفیران علمی در معرفی ایران به کشور اندونزی مهمترین نقش را خواهند داشت، افزود: دانشگاه‌های تهران، دانشگاه آزاد اسلامی، پیام نور، علامه طباطبایی، الزهرا (س) تهران، شهید بهشتی، حکیم سبزواری و بنیاد سعدی مقصد دانشجویان اندونزیایی خواهد بود.

ابراهیمی ادامه داد: بازدید از مراکز علمی و فرهنگی، پارک‌های علم و فناوری و حضور در شهر‌های مختلف بخش دیگری از سفرعلمی و تحقیقاتی دانشجویان اندونزی به ایران خواهد بود.

این سفر علمی و تحقیقاتی دانشجویان اندونزیایی با همکاری و مشارکت اداره‌کل همکاری‌های علمی و دانشگاهی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، دانشگاه‌های تهران و برخی شهرستان‌ها، تقریب مذاهب اسلامی، بنیاد سعدی و نمایندگی فرهنگی کشورمان در اندونزی خواهد بود.

تصویر ایران در میان مسیحیان قابل احترام و اعتماد است

به مناسبت فرارسیدن سال نو میلادی، امیر حشمتی رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در غنا و اسقف اعظم جان بوناوچر کوفی رهبر کاتولیک‌های غنا دیدار کردند.

حشمتی مواضع رهبر کاتولیک‌های غنا در موضوع نهاد خانواده و نیز لزوم همزیستی مسالمت آمیز ادیان و اقوام در این کشور را قابل تقدیر دانست.

سفر تحقیقاتی ۱۲ دانشجوی اندونزیایی به ایران| تصویر ایرانان در بین مسیحیان جهان چگونه است؟

رایزن فرهنگی ایران در آکرا، گفت‌و‌گو‌های دینی را فرصتی کم‌نظیر برای گشایش پنجره‌های جدید به منظور پاسخ معنادار به دغدغه‌های جهان امروز خواند و از اسقف اعظم برای سفر به ایران دعوت کرد.

در ادامه این دیدار، رهبر کاتولیک‌های غنا نیز، تصویر ایران در میان مسیحیان غنا را قابل احترام و اعتماد دانست و گفت: آماده‌ام در نزدیکترین زمان به ایران سفر کنم و ضمن ملاقات با اندیشمندان دینی، از اماکن فرهنگی و مذهبی این کشور اسلامی بازدید کنم.

وی تبادل ایده‌ها و درک متقابل را ماحصل گفت‌و‌گو‌های دینی عنوان کرد و بر ضرورت نزدیکی میان دو ملت ایران و غنا تاکید داشت.

اسقف اعظم جان بوناوچر کوفی، وجود همزیستی مسالمت آمیز در غنا را نشانه غالب بودن فرهنگ گفت‌و‌گو در این کشور دانست و ابراز امیدواری کرد تا با آغاز گفت‌و‌گو‌های دینی میان ایران و غنا، شناخت دو کشور از یکدیگر افزایش یابد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->